Dermatozat në shtatzëni

Papulat dhe Pllakat Urtikariale Pruritike të Shtatzënisë (Pruritic Urticarial Papules and Plaques of  Pregnancy -PUPPP) [...]

Rosacea

Një çregullim i zakonshëm i lëkurës së fytyrës që karakterizohet nga skuqje në faqe, hundë, [...]

Prekancerozat

Paraqesin gjendje apo ndryshime patologjike në lëkurë te cilat pas disa muajsh apo vitesh kalojnë [...]

Psoriaza – Psoriasis

Psoriaza Psoriaza është një sëmundje kronike e lëkurës. Psoriasis (sëmundje e njohur edhe – herpes [...]

Lythat

Çfarë janë lythat? Lythat janë rritje të lëkurës të shkaktuara nga një infeksion viral specifikisht [...]

Ekzema

Çfarë është ekzema? Çfarë e shkakton atë? Ekzema njihet gjithashtu si  Dermatit Atopik, ose Ekzemë Atopike (forma [...]

Dermatiti Herpetiform

Dermatitis Herpetiformis Duhring Është sëmundje kronike që karaterizohet nga efloreshencat polimorfe të shoqëruara me kruarje [...]

Trajtimi i akneve

Akne Vulgaris Akne vulgaris është patologji kronike e adoleshentëve dhe adultëve të rinj që shfaqet [...]