Dr. Rexhep Morina

Dermatovenerolog
 

Ordinanca “DERMA-ARTI” ofron zgjidhjen me te mire ne trajtimin e nje numri te madh te semundjeve te lekures si dhe semundjeve seksualisht te transmetueshme.

Ne ordinancen “Derma-Arti” behet sherimi me sukses i akneve vulgare. Gjithashtu behet diagnostifikimi dhe trajtimi serioz i Alergjise, Ekzemes, Psoriazes, Pemfigusit, Eritematodit, Alopecise etj.

Trajtime moderne dermatologjike me krioterapi (azot te lengshem) dhe metoda te tjera bashkekohore dermato-estetike te: akneve, lythave, lythave gjenitale, kallot ne duar dhe kembe, mollusqeve ngjitese, fibromave, parakancerozave, karcinomat e lekures ne fazen fillestare.

Te gjitha keto sherbime kryhen nga Dr. Rexhep Morina, Dermatolog ne Prishtine

Ordinanca Dermatologjike & Estetike : Derma ART