Dr. Rexhep Morina

Dr. Rexhep Morina
Dermatovenerolog

+383 44 263 339
[email protected]

Në ordinancën Derma Art, mjeku dermatolog me eksperiencë ofron të gjithë gamën e shërbimeve Dermo-estetike & Lazer, përfshirë fytyrën, trupin dhe flokët, për çdo moshë, si për femra ashtu edhe për meshkuj.

Në ordinancën tonë do të gjeni shërbime ekskluzive të përshtatura sipas kërkesave individuale dhe tipologjisë së lëkurës për të gjithë ata që kërkojnë të përmirësojnë apo thjesht të kujdesen dhe të kurojnë imazhin e tyre në vazhdimësi. Tek ne do të gjeni trajtimin dhe zgjidhjen e duhur për çdo problem tuajin.

Teknologjia & aparaturat bashkëkohore, profesionalizmi dhe eksperienca e mjekut janë çelësi që i siguron çdo pacienti shërbim cilësor, efikas, trajtim të personalizuar dhe rezultate optimale.

Trajtime për Fytyrën

 • Trajtim me PRP (Platelet Rich Plasma)
 • Trajtim me Dermapen
 • Mezoterapi (Injection)
 • Mezoterapi dhe Dermapen
 • Trajtim me Botox
 • Injeksione me filler të ndryshëm (mbushës kozmetik)
 • Trajtim i lëkurës me acid Hyaluronic
 • Peeling Kimik
 • Pastrim i thellë i fytyrës
 • Mikrodermabrasion
 • Trajtim me Azot të lëngshëm
 • Depilim me DIODE Laser
 • Heqja e Tatuazheve me Laser
 • Laser Lifting and Tightening (double chin)
 • Trajtim me Black Carbon Laser

Trajtime për Trupin

 • Depilim me DIODE Laser
 • Heqja e Tatuazheve me Laser
 • Mezoterapi
 • Laser Lifting snf Tightening

Trajtime për Flokët

 • Trajtim me PRP (Platelet Rich Plasma)
 • Mezoterapi

Ordinanca Dermatologjike & Estetike : Derma ART