Dr. Rexhep Morina

Dr. Rexhep Morina
Dermatovenerolog

+383 44 263 339
[email protected]

Dermatologjia

Lëkura është organi më i madh dhe më i dukshëm në trupin e njeriut. Dermatologjia është dega e mjekësisë që studion patologjitë që prekin lëkurën. Dermatologët janë mjekë të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve dhe tumoreve të lëkurës.

Dermatologjia në ordinancën Derma Art ofron një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore në një nivel të lartë.

Në ordinancën tonë ne diagnostikojmë dhe ndjekim në vazhdimësi trajtimet e kartelizuara të pacientëve për patologjitë dermatologjike të moshës pediatrike, sëmundjet kronike, diagnostikimin e patologjive malinje, trajtimin e patologjive të thonjve, flokëve, mukozës së gojës dhe infeksioneve gjenitale.

Sëmundjet që një dermatolog mund ti trajtojë :

Trajtim ambulator i patologjive kutane

 • Acanthosis nigricans
 • Akne
 • Akne në shpinë
 • Akne rezistente ndaj mjekimit
 • Akne te adoleshentët
 • Akne të agravuara
 • Akne te të rriturit
 • Alopecia Areata
 • Arthriti Psoriatik
 • Condyloma
 • Dermatiti Atopik
 • Dermatiti i Kontaktit
 • Dermatiti Numular
 • Dermatiti Perioral
 • Dermatiti Sebohrreic
 • Dermatiti Stasis
 • Diaper rash
 •  Ekzema Dishidotrike
 • Ekzema e dorës
 • Herpes
 • Herpes Gjenital
 • Herpesi simplex
 • Herpses Zoster
 • Hidradeniti supurativ
 • Hiperhidrosis
 • Ichthyosis vulgaris
 • Impetigo
 • Infeksion  mykotik i lekures
 • Infeksion mykotik i thonjeve
 • Keloide
 • Keratosis Aktinik
 • Keratosis pilaris
 • Keratoza Seborrheike
 • Lëkurë e thatë
 • Lichen planus
 • Lupus
 • Lytha
 • Lytha Gjenital
 • Melasma
 • Molluscum contagiosum
 • Neurodermatitis
 • Nishanet
 • Njolla të lindura
 • Parazitë
 • Pemphigus
 • Pityriasis rosea
 • Psoriasis
 • Psoriasis i skalpit
 • Rënia e flokëve
 • Rosacea
 • Semundjet seksualisht të transmetueshme
 • Shenjat
 • Shenjat nga Aknet
 • Sifilizi
 • Skleroderma
 • Tinea versicolor
 • Uretritis
 • Vitiligo
 • Zbokth
 • Scabies

Diagnostikim i hershëm i Kancerit të Lëkurës

 • Dermatoskopi
 • Krioterapi e patologjive të lëkurës
 • Injeksione intralezionale për patologji kutane (alopecia areata)

Ordinanca Dermatologjike & Estetike : Derma ART