Category Archives: Trajtimet

Lythat

Çfarë janë lythat? Lythat janë rritje të lëkurës të shkaktuara nga një infeksion viral specifikisht [...]

Ekzema

Çfarë është ekzema? Çfarë e shkakton atë? Ekzema njihet gjithashtu si  Dermatit Atopik, ose Ekzemë Atopike (forma [...]

Trajtimi i akneve

Akne Vulgaris Akne vulgaris është patologji kronike e adoleshentëve dhe adultëve të rinj që shfaqet [...]