Radiofrekuenca

Radiofrekuenca është një teknikë mjekësore estetike e cila shërben për të eleminuar shenjat e plakjes qelizore duke lënë një freski dhe tonifikim.
Radiofrekuenca funksionon përmes meduzave të aparaturës  të cilat përcjellin ngrohtësi dhe nëpërmjet masazhimit të lëkurës këto valë arrijnë deri në shtresën e epidermës.
Valët stimulojnë prodhimin e kolagjenit, elastinës, proteinave përgjegjëse për tonifikimin e shtresave të lëkurës.
Stimulimi i kolagjenit dhe elastinës bën të mundur si relaksimin kutan, zbutjen e rrudhave, heqjen  e njollave kutane.
Efektet e mundshme:    Efekt Lifting
Lëkurë kompakte e tonifikuar
Distension i rrudhave përreth syve
Rrudhat Nazo-Labiale dhe Rrudhat e Ballit
Rigjenerim Kutan
E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.
Radiofrekuencat në trup (këmbë ose bark) ndikon në :
Reduktimin e celulitit
Zvogëlimin e masës dhjamore
Tërheqjen e lëkurës.
Këto tretmane bëhen 1 herë në javë dhe preferohen 6- 10 tretmane për rezultate të qëndrueshme deri në 1 vit.