Author Archives: habibe dalipi

DEPILIMI ME LASER

Depilimi Laser është metoda më e mirë për heqjen definitive të qimeve. Aparatura Laser Diode [...]

Heqja e Tatuazheve me Laser

  Laseri e heq tatuazhin duke dërguar impulse drite me intensitet të lartë që kalojnë [...]

Trajtimi PRP(plazma e pasuruar me trombocite), ose i njohur ndyshe si trajtimi “Vampire Facelift” apo “Drakula”

Trajtimi PRP(plazma e pasuruar me trombocite), ose i njohur ndyshe si trajtimi “Vampire Facelift” apo [...]

PRP (Platelet Rich Plasma) si terapi kundër rënies së flokëve

PRP (Platelet Rich Plasma) si terapi kundër rënies së flokëve PRP (Platelet Rich Plasma) ose plazma [...]

Dermatozat në shtatzëni

Papulat dhe Pllakat Urtikariale Pruritike të Shtatzënisë (Pruritic Urticarial Papules and Plaques of  Pregnancy -PUPPP) [...]

Rosacea

Një çregullim i zakonshëm i lëkurës së fytyrës që karakterizohet nga skuqje në faqe, hundë, [...]

Radiofrekuenca

Radiofrekuenca është një teknikë mjekësore estetike e cila shërben për të eleminuar shenjat e plakjes [...]